Amazon Aws Sms Onay

Amazon Aws Sms Onay


Elektronik ticarette dünyanın öncülerinden olan Amazon, 5 Temmuz 1994 yılında hizmete başlamıştır. Geliştirildiği ilk dönemlerde kitap satışı yaparak ticari faaliyetlerine başlayan e-ticaret devi Amazon, bugün itibariyle yüzlerce farklı kategoride onbinlerce ürün çeşitliliğine sahiptir. E-ticarete ek olarak uluslararası bulut alt yapı hizmetleriyle dünyanın bir numaralı şirketi olma özelliği taşımaktadır.


Amazon'a kayıt olmak için ilk etapta cep telefonu bilgisi gerekmezken; sonraki tüm işlemler için Amazon SMS verification (SMS doğrulama) uygulaması mecburidir. Hesap güvenliği için önerilen bir yöntem olan SMS doğrulama işlemi neticesinde hem ürün satın alabilir, hem de satıcı hesabı oluşturabilirsiniz.


Amazon Fake Numara ile Hesap Oluşturma

Amazon üzerinden alışveriş yapmak için daha önce Amazon'a kayıt edilmemiş bir cep telefonu gerekiyor. İkinci bir üyelik açmak istiyorsanız veya kullanmakta olduğunuz cep telefonu bilginizi gizli tutmak istiyorsanız; Amazon fake number (fake numara) servislerini kullanarak kolaylıkla sanal numaralar edinebilirsiniz.


Amazon'da Satış Yapmak için Gerekenler

Amazon'a kayıt olma işlemi ve her türlü ticari faaliyet için bir cep telefonu numarası gereklidir. Harici olarak Amazon'da satış yapmak için şunlara ihtiyacınız vardır:

- Türkiye Cumhuriyeti vergi numarası

- E-posta hesabı

- Geçerli bir mersis numarası (Merkezi Sicil Kayıt Sistemi numarası)

- Banka hesabı

- Kredi kartı kullanılabilecek bir şirket veya banka

- Şahıs şirketi olan kişiler, kimlik numaralarına ek olarak vergi levhalarında belirtilen şirket vergi numarasını da Amazon'a bildirmelidir.


Satış Yapmak için Hesap Açma ve Kayıt Oluşturma

Kullanım süresi dolmamış ve geçerliliği olan bir kredi kartına ihtiyacınız bulunuyor. Ayrıca ülke kodu içeren bir cep telefonu numarası gereklidir. Firma kayıt bilgileri, satış yapmak isteyen kullanıcılardan istenen bilgiler arasındadır. İşletme türü, kayıtlı iş adresi bilgileri, irtibat bilgileri de sağlanması gereken diğer kriterlerdir. Banka hesapları ise gerçekleştirilen ticaretler neticesinde elde ettiğiniz gelirlerin aktarılması için gereklidir.


Amazon SMS doğrulama işlemlerinde sanal numaralar yalnızca Amazon'da ürün satın almak için kullanabilirsiniz. Bu numaralar tek kullanımlık olduğu için satın alma işlemlerinde bir problem teşkil etmez fakat ürün satmak için bazı bildirimleri alma ve Amazon tarafından gönderilen mesajları görme işlemlerinde sürekli olarak SMS alabileceğiniz, fiziksel sim kartları olan numaraları tercih etmelisiniz. 


18/03/2022 02:20:30