Tinder Numarasız Hesap Açma

Tinder Numarasız Hesap Açma

Tüm dünyada 340 milyondan fazla kullanıcısı ile en çok kullanılan sosyal medya mecralarından birisi olan Tinder, 2012 yılında tanıtıldı. 190 ülkede 40'tan fazla dil seçeneğiyle kullanılan uygulama, yeni insanlarla tanışmak isteyen kişiler için her geçen gün daha da popüler hale gelen bir online mekan.


2018'e kadar Facebook hesabıyla Tinder'a kayıt olunabiliyordu. Ancak çok sayıda bot ve sahte profil, Tinder'ın bu politikayı değiştirmesine ve bir hesap oluşturmak için telefon numarası doğrulamasını zorunlu bir gereklilik haline getirmesine neden oldu. Amaç, bir hesabın arkasındaki kişinin gerçek olduğunu onaylayacak bir süreç oluşturmaktı.


Tinder'da yer almak veya ikinci bir hesaba sahip olmak isteyenlerin sahip olması gereken bir cep telefonu numarası bulunuyor. Tinder numarasız kayıt imkanı tanımıyor. Platforma üyelikler yalnızca bir cep telefonu numarasıyla gerçekleştirilebiliyor. Fakat bu sizi üzmesin, çünkü Tinder fake hesap açma veya Tinder gerçek hesabı farklı bir numara ile kullanma yöntemini sizlerle paylaşacağız.


Tinder Fake Hesap Açma

SMSAktive.com, farklı çevrimiçi hizmetlere kaydolurken gerçek telefon numaralarını vermek istemeyen kişiler için ve ikinci, üçüncü veya daha çok sayıda hesap açmak isteyen kişiler için en iyi alternatiftir. Bu tür kimlik doğrulama gerektiren uygulamalar, abonelikler ve diğer hizmetler için telefon numarası doğrulamasını SMSAktive.com sitesini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için şu aşamaları takip edin.


- Web tarayıcınızdan SMSAktive.com sitesine gidin. Siteye kayıt olun ve numara almak için gerekli olan ücreti bakiye olarak yükleyin.


- Numarayı hangi ülke kodu ile almak istediğinizi seçin.


- Kullanacağınız servisi seçin. Siz Tinder kullanacağınız için Tinder uygulamasını seçmeniz gerekiyor.


- Site otomatik bir sisteme tabi olduğundan, daha önce Tinder'da kullanılmayan bir sanal numarayı size atayacaktır.


- Tinder uygulamasına sizin için atanan telefon numarasını girin. Tinder fake number diye ifade edebileceğimiz bu numaraya gelen kodu SMSAktive.com sitesinden alın ve uygulamaya yapıştırın.


- Artık Tinder'ı sorunsuzca kullanabilirsiniz.


Tinder numara alma işlemi işte bu kadar kolay. Telefon numaranızı vermek konusunda endişeleriniz varsa sanal numaraları kullanarak bu endişelerinizi de giderebilirsiniz.


16/07/2021 22:40:15