Netflix Numarası Alma

Netflix Numarası Alma

250 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan Netflix, izlenme sayısı bakımından Youtube ile yarışan en popüler dizi-fim izleme platformlarının başında geliyor. Geçtiğimiz birkaç aya kadar Netflix'e ilk üye olanlar, belirttikleri bir mail adresi ve cep telefonu ile bir ay süreyle ücretsiz olarak platformun tüm özelliklerinden yararlanabiliyordu. Fakat yakın zamanda bu kampanya kaldırıldı ve artık Netflix tüm dünyada ücretli hale getirildi. Üyelerin hesaplarını aktifleştirmek için cep telefonu doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Netflix SMS number hizmeti veren sanal numara servislerini kullanarak bu doğrulama işlemi gerçekleştirilebilir.


Sanal Numaralar ile Netflix SMS Doğrulama

Netflix SMS doğrulama hizmeti;

İlk kez uygulamaya kayıt olmak isteyenler,

Daha önce bir Netflix hesabında mevcut telefon numarasını kullanan ve bu sebeple yeni üyelik açmak için farklı bir cep telefonu numarasına ihtiyaç duyanlar,

Netflix'in güncel kampanyalarından yararlanmak isteyenler,

Cep telefonu numarasını gizlilik nedeniyle platformla paylaşmaya çekinenler,

Bir yakının adına Netflix hesabı açmayı düşünenler.

Yukarıda belirtilen kişilerin başvurduğu bir yöntemdir. Sanal numaralar ile Netflix doğrulama yapılabilmektedir. Fakat sanal numara tedarik etme konusunda hassas olmanızı ve güvenilir servislere başvurmanızı öneririz. Bu doğrultuda Türkiye'nin önde gelen sanal numara servislerinden olan SMSAktive.com'u tercih edebilir, dilediğiniz an istediğiniz herhangi bir ülkenin alan koduna sahip Netflix fake number (fake numara)'lara sahip olabilirsiniz.


Fake Netflix Numarasına Sahip Olma

Netflix fake hesaplar açmak için sanal numara sahibi olmak SMSAktive.com ile çok kolay. Siteye giriş yapıp kayıt olduktan sonra çok uygun fiyatlara bir fake numara satın alabilirsiniz. Elde ettiğiniz bu numaralar Netflix'te kullanım için uygundur.


Netflix Telefon Doğrulama Kodu

Web tarayıcınızdan veya Netflix mobil uygulaması üzerinden "Hesap" bölümünü ziyaret edin ve ardından "Üyelik ve Ödemeler" sekmesine tıklayın. Bu bölümde telefon numarası ekle ya da telefon numarası değiştir butonlarından herhangi birisine tıklayın. Ülke seçimini yapın ve satın aldığınız sanal numarayı sizden istenen alana girin. Bu numaraya gönderilen Netflix telefon doğrulama kodunu, SMSAktive.com panelinde görebilirsiniz. Artık doğrulama koduna sahipsiniz ve Netflix hesabınızı doğrulayabilirsiniz. 


22/08/2021 18:19:26