Twitter Numara Doğrulama

Twitter Numara Doğrulama

Sürekli olarak gündemde olan, bünyesindeki sahte hesaplarla adından bahsettiren Twitter; bu sorunun önüne geçmek için güvenlik önlemleri uyguluyor. Bu önlemlerin başında Twitter SMS doğrulama geliyor. İşlem neticesinde yalnızca bir haftada yüz binlerce sahte hesap engelleniyor. Kullanıcılar artık Twitter'a kayıt olurken mecburen yeni cep telefonu numaralarına ihtiyaç duyuyor. Sanal numara (fake numara) satın alarak internet kullanıcıları sınırsız sayıda hesaba sahip olabiliyor. Biz de Twitter'da sahte ve fake numaralar kullanılarak nasıl hesap açabileceğinizi sizlere açıklıyoruz.


Fake Numaralarla Dilediğiniz Kadar Twitter Hesap Açabilirsiniz!


Twitter şirketinin son birkaç yılda geliştirdiği güvenlik önlemlerinden olan SMS doğrulama, henüz uygulamaya girmeden açılan hesaplar için şart değil. Fakat bu uygulama sonrasında açılan tüm hesaplarda zorunluluk gerektiriyor. Eğer uygulama sizden numara doğrulama yapmanızı istiyorsa, bir numara edinerek bu işlemi yapmanız şart. Aksi takdirde tek bir tweet bile atamazsınız. Fakat gerçek numaranızı gizleyebileceğiniz bir doğrulama yöntemi bulunuyor. Hatta bu yöntem ile tek bir hesap değil; dilediğiniz kadar Twitter hesabı açabilir, doğrulama işlemlerini Twitter fake hesap için  yapabilirsiniz.


Twitter Fake Hesap Açma

Bahsettiğimiz yöntemde kullanacağınız iki farklı platform var. İlki Twitter, ikincisi de SMSAktive.com web sitesi. İkinci site sanal numara sektörünün Türkiye'deki en güvenilir platformu. Çok çok uygun fiyatlara Twitter'da kullanılmak üzere fake numaralar satın alabileceğiniz bir site. Kullanımı kolay, 7/24 ihtiyaç anında tam otomatik sistemi ile kolayca sanal numaralar satın alabilirsiniz. Bu siteye üye olup sanal numara aldıktan sonra, Twitter'ın numara doğrulama bölümüne satın aldığınız numarayı girerek Twitter fake numara ile doğrulama aşamasını tamamlayabilirsiniz.


Twitter Numara Doğrulama İşlemi Yapılmazsa Ne Olur?


İki faktörlü kimlik doğrulaması, Twitter numara doğrulama veya SMS doğrulama gibi farklı isimlerle anılan bu işlem; kullanıcıların güvenliği için şirketin geliştirdiği bir güvenlik önlemi. Twitter numara doğrulama talep edilirse kullanıcı olarak sizlerin SMS kodu alabileceğiniz bir telefon numarası girmeniz gerekir. Girmezseniz platformu kullanamazsınız.


Harici olarak cep telefonu numaranızı değiştirmeniz, cihazınızı kaybetmeniz veya herhangi bir nedenle hesabınıza erişemediğiniz durumlarda bu işleme ihtiyaç duyulur. İki faktörlü kimlik doğrulamasını sanal numaralarla yaptığınız takdirde; hesabınızı daha sonradan çaldırır veya şifresini unutursanız tekrardan kurtarma işlemini gerçekleştiremezsiniz.

 


27/06/2021 14:57:39