Instagram Fake Hesap

Instagram Fake Hesap

Instagram, 2010 yılında yalnızca iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen ve yüksek rağbet görmesinin ardından 2012 yılında Android cihazlar için de kullanılabilir olan bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılara çeşitli efektler, kısa videolar, fotoğraflar ve konumlar paylaşabilmeyi imkan sunan Instagram'a bir cep telefonu numarasıyla kayıt olmak mümkün. SMS doğrulama için Instagram'da daha önce kullanılmamış bir cep telefonu numarası şart. İkinci bir Instagram hesabı açmak veya sınırsız Instagram hesabı oluşturmak için instagram fake hesap telefon numarası taktiğimizi sizlere açıklayacağız. Bu yöntemle dilediğiniz kadar Instagram hesabına saniyeler içerisinde sahip olabilirsiniz.

Fake Numara ile Instagram Hesap Açma

Kullanıcılar çeşitli nedenlerden dolayı birden çok Instagram hesabı açmak istemektedir.

- Sosyal medya yönetimi işiyle uğraşanlar,


- Fake hesaplarla arkadaşlarına şaka yapmak isteyenler,


- Yedek hesap açmak isteyenler,


- Ticaret yapmak için hesap açmak isteyenler,


- Butik hesabı ve işletme hesabı gibi farklı türde üyelikler oluşturmak isteyenler

gibi çok sayıda kitle bulunuyor. Fakat numarasız instagram hesabı açmak için doğrulama kodunu alabileceğiniz bir instagram numarası gerekli.


Fake numara ile Instagram hesap açmak SMSAktive.com sitesi ile çok kolay. Bu site hızlı servisleri, uygun fake numara fiyatları, onlarca farklı ülke seçeneği ve güvenilir alt yapısıyla sektörün en iyi sanal numara tedarikçilerinden. Üyelik, bakiye yükleme, doğrulama kodu alma işlemleri saniyeler içerisinde yapılabilmektedir.


Sanal Numaralarla Açılan Instagram Hesaplarının Ömrü

SMSAktive.com kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında fake numaralarla yani "sanal numaralarla açılan Instagram hesaplarının kullanım ömrü ne kadar" geliyor. Doğrulama işlemi için fiziki numara veya sanal numara kullanmanız Instagram açısından bir fark yaratmıyor. Nasıl gerçek numaralarla açılan hesaplar sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanılabiliyorsa, sanal numaralarla açılan hesaplar da ömür boyu kullanılabilir.


Sanal Numaraların Avantajları


- instagram fake numara kullanarak dilediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Örneğin 20 tane sanal numara alırsanız 20 farklı hesaba sahip olabilirsiniz.


- Sanal numaraları 7 gün 24 saat, bilgisayar, telefon veya tablet üzerinden alabilirsiniz.


- SMS doğrulama işlemi sanal numarayı aldıktan hemen sonra kullanıcıya SMSAktive.com sitesi üzerinden iletilir.


27/06/2021 14:49:25